Сряда, 27- ми Май
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Икономика Маркетинг

Анализ на пазара на къщи в гр. Варна


Като част от недвижимите собственостти, къщите притежават всички свойства и качества на видът недвижими собсвеностти към който се отнасят.

Град Варна е третият най-голям град в България. Той е областен и административен център. Като всички други градове в страната, той е минал през различни етапи на строителство и продължава да се развива и расте.

Варна е привлекателен икономически център. Като такъв, той трябва да отговаря на съвременните стандарти за живот, и да създава възможност за изпълнение на всички човешки функции: работа, отдих и др.

Центърът на град Варна се е оформил като административен център с добре изградена верига от търговски обекти, административни сгради и обекти в сферата на обслужването (ресторанти, хотели, барове). Както е предвидено в териториално-устройствените планове и нормативната база, строителството в голямата си част е ниско етажно. Поради фактът, че градът е подложен на развитие, централните градски части и тяхното устройство не са в състояние да отговорят на нуждите и потребностите на съвременния живот.


Материала е изпратен от: Йордан Ангелов
Изтегли материала