Четв, 28- ми Окт.
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Икономика Други

Анализ на продуктите "грижа за кожата" на фирма "Advise"Продуктите на фирма "Advise" са козметични продукти,осигуряващи идеална грижа за кожата на лицето и тялото.Мотото на Фирмата гласи:" За да изглежда лицето ви свежо и с разкошен тен, не винаги се изискват много усилия и пари. Няколко малки хитринки ще ви помогнат да изглеждате и да се чувствате превъзходно."


Все по-голям е интересът към продуктите на фирмата,което им осигурява трайно място на пазара и им помага да навлязат в своята фаза на развитие.Това,с което фирмата привлича все повече клиенти е голямата продуктова линия,която предлага на пазара.Какво предлага фирмата на своите клиенти:


Срещу лишеи.Мийте лицето си всяка вечер с магданозена вода, приготвена като запарка от щипка ситно нариазан магданоз поставен за 10мин. В 100мл. Вряща вода или като разреден сок от магданоз:1 супена лъжица сок,разтворен в 100мл. Хладка вода.След това намажете с лосиона "ADVISE" срещу лишеи.


За хубав тен. В продължение на 2 седмици правете следното:сутрин и вечер намазвайте лицето с тампон, натопен с мляко за тен "ADVISE". Оставете да засъхне.След това прилагаите процедурата веднъж дневно.
Материала е изпратен от: Светлана Радославова
Изтегли материала