Четв, 28- ми Окт.
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Икономика Други

Анализ на продуктите "грижа за кожата" на фирма "Advise"
Покрит ли е гърбът с тъмни петна и точки, ето една лесна и ефикасна рецепта, която ще ви помогне. Правете всяка седмица преди душ пилинг от разбъркани 1с.л. леко стрита морска сол и 1с.л. сода за хляб. Разтривайте внимателно с хавлиена ръкавица. После оставете да действа 5 минути и изплакнете. Редувайте с маска с хума и бирена мая.2.Силни,слаби страни,възможности и заплахи на фирмата.
Силни страни:


Като силни страни на фирмата може да се приемат изключително голямата продуктова линия и сериите,които тя предлага на своите клиенти.Както и заетото вече на пазара място,привлечените вече клиенти,превръщането им в лоялни такива,привличането на нови,без да се познава като водеща марка на пазара.Друга силна страна е доброто позициониране,като фирмата прилага печатна и телевизионна реклама,както и пробен перид на продуктите,с цел опознаване качеството на продуктите.Слаби страни:


За слаби страни на фирмата се разглеждат не толкова добре развитите дистрибъционна и ценова политика,спрямо останалите производители.Слаба страна на "Advise" е и все още предпазливостта от страна на клиентите,тъй като фирмата е нова и не е толкова утвърдена марка на пазара.


Материала е изпратен от: Светлана Радославова
Изтегли материала