Събота, 26- ти Септ.
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Други

Бизнес план на ЕООД Хляб и хлебни изделия-гр. Благоевград


С този Бизнес план нашият екип си поставя за цел да покаже и анализира развитието на “Хляб и хлебни изделия” ЕООД – гр. Благоевград за период от три години. Данните посочени в този бизнес план са ни предоставени от счетоводството на дружеството.

В основни линии ние ще разгледаме основните аспекти на финансовото състояние на дружеството, ще анализираме средата в която то работи като погледнем както вътре в самото предприятие така и отвън(доставчици, клиенти и т.н.), ще обърнем внимание на макро и микроикономическата среда, ще се опитаме да опишем и посочим начини за развитие на техническото състояние на сгради и производствено оборудване, не на последно място ще обърнем внимание и на мениджмънта на дружеството.

Екипа ни си поставя пред себе си изготвянето на бизнес програма с основна задача развитието на дружеството за срок от 3 години.


Исторически данни за “Хляб и хлебни изделия” ЕООД


Предприятието “ХЛЯБ И ХЛЕБНИ ИЗДЕЛИЯ” е създадено през 1971 год. и е регистрирано като еднолично дружество с ограничена отговорност с решение № 2342/04.05.1992 год. от Благоевградски окръжен съд. Основен предмет на дейност на дружеството е производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия, безалкохолни напитки, транспортна дейност, търговия в страната и външноикономическа дейност. Предприятието разполага с добра производствена база, четири търговско промишлени обекта – три в гр. Благоевград и един в с. Логодаш, три търговски обекта на територията на гр. Благоевград, собствен транспорт – 12 автомобила, в т.ч. един брашновоз, 10 коли за снабдяване с продукция в търговските обекти и един автомобил който се използва за административни цели.


Материала е изпратен от: Пепа Димитрова
Изтегли материала