Вторник, 23- ти Април
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Икономика Планиране и прогнозиране. Бизнес планове

Бизнес план на фирма за дамско облекло


Резюме


Настоящата разработка представлява бизнес план на Fashion Victims ООД една от оснoвните фирми - производителки на висококачествени, луксозни и елегантни дамски облекла в България. За реализация на произвежданите изделия фирмата може да разчита не само на собствената си търговска мрежа, но и на множеството си бизнес-партньори, както от страната, така и от чужбина.

Нейната обществена значимост се обуславя не само от факта, че предлага елегантни и качествени стоки на българския пазар, осигурявайки сравнително голям прцент от работните места в региона. Fashion Victims ООД спомага за изграждането и утвърждаването на българските шивашки изделия като стоки с изключително високо качество, подходящи десени, отлично съчетание на цветовете, безупречна кройка , следващи последните тенденции в модата. Свидетелство за това са получените отличия на изложението за дамска мода в Санкт Петербург през пролетта на 2002г.


Цел-предназначение


Тя намира отражение в точното определяне на нуждите и потребностите на своите клиенти от дамско облекло и задоволяването им чрез предлагане на един подходящ продукт елегантни и качествени български стоки, предлагани в луксозни, специализирани магазини, в които квалифицирани и опитни продавач-консултанти помагат на клиентите да направят най-добрия избор.


Мисия


Fashion Victims ООД се стреми да дари всяка жена с най-доброто и най-подходящото за нея облекло, което да създава усещане за комфорт и красота, изпълвайки я с увереността, че изглежда неотразима и безупречна по всяко време и на всяко място.


Визия


Fashion Victims ООД смята, че е необходимо да поддържа и увеличава рентабилността и растежа на дейността си, като по този начин тя ще заеме силни стратегически позиции на пазара на висококачествено и елегантно дамско облекло.Предназначение на предприятието, компетентност


Фирма Fashion Victims ООД е регистрирана в град Плевен. Тя разполага със собствена търговска мрежа, състояща се от 5 магазина, разположени в Централна България. Slim Line (Тънка линия) е регистрираната търговска марка, с която е известна веригата от магазини на фирмата. Предлаганите в тях дамскси облекла са висококачествени, луксозни и почти изцяло българско производство Част от тях са произведени с български платове, друга с висококачествени немски и далекоизточни копринени платове.

Магазините са с адекватен на предлаганите от тях стоки вид атрактивно външно оформление, привлекателен интериор, обслужвани от опитни продавачки и подходящо аранжирани. Цените на фирмата са сравнително високи, което е в съответствие с останалите


Материала е изпратен от: Юлия
Изтегли материала