Петък, 18- ти Юни
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Други

Бизнес план на Млекана ООД


Фирма “Млекана” е дружество с ограничена отговорност и основният капитал е собственост на тримата съдружници. Новото производство ще се финансира от тримата съдружници. Организирането на дейността на фирмата се осъществява от управител, чиято дейност се контролира от Общо събрание на съдружниците.

Управител на фирмата е Спас Тодоров, назначен във фирмата през 1993 година. Преди това е работил в “Млечна промишленост”.

За петте години, които е работи във фирмата е показал своята лоялност и умение да обединява хората. Под негово ръководство фирмата успя да осъществи вертикална интеграция и да прибави към дейностите си отглеждане на крави и получаване на източната суровина.

Умее добре да мотивира хората и осигурява изпълнението на основната цел на фирмата - качество на продукцията.

Възнаграждението му е 570 000 лв., като собствениците предвиждат да му се даде възможност за дялово участие във фирмата.

Производственият отдел се ръководи от главен инженер по производствената дейност, на тази длъжност е назначен инж. Тихомир Теодосиев. Той работи във фирмата от 1992 година. Досегашната му работа показва неговата висока квалификация.

Той отговаря за производството на бялото саламурено сирене. Под негово ръководство ще се осъществява и производството на топеното сирене. Възнаграждението му е 450 000 лева.

Организационната структура на фирмата е представена на следващата страница.

Материала е изпратен от: Meymin Aliev Saliev
Изтегли материала