Четв, 6- ти Май
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Други

Бизнес план на нощен клуб3. Местоположение, местоположение, местоположение - едно от основните предимства на Нощния клуб пред останалите конкуренти е, че се намира в новия градски център.


4. Казино - Нощнният клуб ще има няколко интерактивни игри и билярд за допълнително забавление и приход.


5. Качествена храна - всичко ще бъде безсмислено, ако не се обърне специално внимание на качеството на храната. Менюто ще бъде семпло и подобно на това на първокласни ресторанти. Изкушаващ бар с аперитиви ще примамва гостите.


6. Излючително обслужване - приятелско и с внимание към клиента с оглед постигане и поддържане на качество и имидж. Ще се инвестира в обучение на персонала, като се подържа висок относителен дял на обслужващ персонал спрямо клиенти, т.е. един на 35 гости.


2.1 Собственост на компанията


Нощният клуб е частно дружество с ограничена отговорност, чиито данни не са променяни от датата на тази публикация. Акционери са ДД, ХК, БК.


ДД е завършил Бизнес администрация, степен Бакалавър в Държавния Университет. Заемал е управленска позиция в ресторант в ПепсиКо. Открива и менажира успешно два нощни клуба, а по-късно и спортен бар. В момента управлявя успешно отдел Продажби в петата си година от опита му в хотелиерството.


ХК има Бакалавърска степен по Индустриален медиа мениджмънт със специализация маркетинг. Работила е като финансов анализатор в Локхиид Мартин и Ел3 Комюникейшънс в продължение на две години.


БК има осем годишен опит в управлението на хора. В момента е успешен финансов мениджър, в петата година от опита му в автомобилната индустрия.


2.2 Основаване


Компанията търси заем за основаване на ново заведение в града.Материала е изпратен от: Таня Василева
Изтегли материала