Петък, 28- ми Януари
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Икономика Мениджмънт и човешки ресурси

Мениджмънт на проекти
1. Предпроектно проучване


ЕТ „Шотерон” е специализирана в оластта на слънцезащитните изделия и е на пазара с този вид изделия от 1990 г. Фирмата се занимава с производство и търговия на всички видове щори, сенници и мрежи против насекоми. Предлагат се и допълнителни услуги като монтаж на изделията, гаранционно и извънгаранционно обслужване както и резервни части.

Фирмата разполага с два магазина, работилница и склад на територията на град Русе. Утвърдени клиенти през годините, които фирмата е на пазара са община Русе, РУ „Ангел Кънчев”, банки, хотели и други.


1.1. Формулиране и анализ на проблема


С течение на годините се появиха много фирми предлагащи конкурентни стоки и услуги. Постепенно конкуренцията в бранша се засили и започна да се усеща отлив от клиенти, което доведе до намаляване на пазарния дял заеман от фирмата.

Целта, която стои пред фирмата е съдаване на предпоставки за възвръщане на загубените пазарни позиции чрез допълнително привличане на клиенти като се намали времето за изпълнение на поръчките и се подобри качеството на стоките и услугите предлагани от фирмата.Материала е изпратен от: Стоян Захариев
Изтегли материала