Вторник, 19- ти Януари
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / История

Мястото на Хитлер в световната драма


МЯСТОТО НА ХИТЛЕР В СВЕТОВНАТА ДРАМА,
РЕЖИСИРАНА ОТ ИЛЮМИНАТИТЕ

А сега, вие може да попитате за Хитлер, къде всъщност се разполага той, в целия този гигантски План? Защото неговият план, който също имаше претенцията да бъде Нов Световен ред, беше подобен на настоящия план за Нов Световен Ред. Хитлер бе изградил точна система на управление, тъй както понастоящем се подготвя Синтезата казано с термините от философията на Хегел. Освен това, самият Хитлер счита себе си за Антихрист.

При все това, цялата сила на Западния свят, начело със съюзниците, се обърна агресивно срещу Хитлер, изцяло разгромявайки го, както и неговото бебе творение в лицето на неговия Нов Световен ред в рамките на немската нация. Съюзниците предприеха този ход, въпреки че не малко корпоративни и политически лидери бяха инвестирали в Хитлер огромни суми, прекарани през неутрална Швейцария.

Защо това се случи? Колко пъти е минавал този въпрос през съзнанието на мнозина, без да се намери верния отговор. Но, ето че един току що поел по пътя на Христовата вяра, Док Марки, току що изплъзнал се от лапите на сатанизма, направи опит да отговори на този въпрос в своята книга Тайните на Илюминатите. Три години, преди самият той да успее да напусне Сатанизма, Марки бива поканен да стане член на Илюминатите, което всъщност е напълно различно организирано тайно сдружение от това на сатанистите. И така, през тези три години, той се запознава с голяма част от Плана на Илюминатите изотвътре, доколкото е бил допуснат. Един ден, когато той набързо прелиства Откровението на Йоан от Библията, той случайно попада на Глава 18 и закономерно установява, че всъщност вътре той чете детайли от свръхсекретния план на Илюминатите, с които се бил вече запознал. Детайли от Плана за въвеждане на новия Световен Ред! За пръв път Марки си дава сметка, че досега в своя живот, той не е служил на Великата сила на Бога, а напротив е обслужвал обратната страна в лицето на тъмнината.

Когато задават въпрос на Док Марки горепосочения въпрос:

Защо след като Хитлер е преследвал Новия Световен ред, след като е бил тип на Антихриста, и след като е бил толкова щедро поддържан с пари от богати индустриалци, защо тогава е бил повален? Каква е била целта на всичко това около него?


Материала е изпратен от: Валентина Димитрова
Изтегли материала