Събота, 21- ви Май
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Икономика Маркетинг

PR на културния туризъм. Бургас и морето


PR на културния туризъм

Бургас и морето

Избери своя light мотив в град Бургас


1.      Какво е събитието

Настоящата програма е съвместно събитие на компанията Кока – кола и община Бургас и е насочена към разработване на програма за връзки с обществеността на Кока - кола и община Бургас, с цел популяризиране на напитката и популяризиране на възможностите за туризъм в общината.

Кампанията е под наслов:

Избери своя light мотив в град Бургас

и се провежда в Летния театър на града.

Целите на кампанията са две: популяризиране на промоциите на компанията Кока кола и популяризиране на туристическите ресурси на града.

Промоцията на компанията се отнася за територията на Република България. В нея участва продуктът Coca Cola Light в разфасовки на бутилки от 250мл., 500мл., 1,25л. и 2.0л. Обещаните награди са: 1400 сребърни колиета, 800 сребърни гривни, 2800 сребърни пръстена и 25 ваучера на стойност 700 лв. за пазаруване в магазините на Motivi, Palmers, Benetton, Sisley, Max and Co. 

          Всички бутилки на продукта “Coca -Cola Light” в четирите му разфасовки, имат промоционални етикети, които съдържат кратка информация за Официалните правила на промоцията и промоционални капачки с текст “Провери кода! Пази капачката!”, на вътрешната страна на които е отпечатан уникален осемсимволен код в комбинация от цифри и букви.

Според компанията, съществуват два механизма за разпределение на наградите. Първият от тях предвижда възможност за спечелване на награда сребърен пръстен, сребърна гривна или сребърно колие, с един печеливш код. Вторият механизъм за разпределение на награди предвижда възможност за спечелване на награда - ваучер за пазаруване в магазини, в които се предлагат стоки с марките Motivi, Palmers, Benetton, Sisley, Max and Co чрез събиране и регистриране на десет валидни кода.


Материала е изпратен от: СТАНКА ПЕТРОВА
Изтегли материала