Събота, 11- ти Юли
Referatite.org е архив от реферати, курсови и дипломни работи,

казуси, теми, есета и всичко необходимо на ученика и студента
ХИТОВИ РЕФЕРАТИ
Начало / Реферати / Други

Стратегически план на ЕТ Кристи


Резюме – анотацияЕТ”Кристи” се занимаава с производството и продажбата на младежка конфекция-поли,панталони,блузи,елеци,които са предимно дамски .Присъствието и на пазара датира от 1996 година.Разполага с фирмен магазин находящ се на ул.”Драгоман”№ 26 и фирмен щанд във Фестивален Комплекс /ет.2 № 54/.За производствените си цели, фирмата разполага с един производствен цех,където работят общо осем души.

Фирмената философия и политика на фирмата са изградени на принципа взаимната изгода и партньорство.Ръководството се стреми да осигури стабилност и доверие в рамките на организацията, което според нея е основа за пълноценна работа.

Основните цели на фирмата са свързани със увеличаване броя на магазините и щандовете където да се предлагат изделията; стъпване на пазара на детски облекла т.е. разширяване на предлагания асортимент /което от своя страна води до определянето на цели свързани с увеличаване броя на шевните машини,броя на заетите и др./.

Вътрешно-фирмената среда се характеризира с не голяма стабилност по отношение на ценообразуването и пласмента.Причината за това е в динамиката на общата икономическа конюктура,която не дава възможност за дългосрочно планиране дори по отношение на цените.Характерна черта е професионалната подготвеност както на ръководството така и на изпълнителския персонал,което е гаранция за успешна съвместна работа.

Като най-значими за фирмата белези на външната среда,които оказват силно влияние са платежоспособността на клиентите ,големия брой конкуренти както и общата неблагоприятна икономическа обстановка.


Материала е изпратен от: Детелина Даутева
Изтегли материала